Medium-consult   Algemene voorwaarden     Belangrijk     Nieuws    

 

2helendehanden     

        energetische praktijk 

  

  Home  |  Behandeling Cursus  |  Agenda  |  Tarieven  |  Ik  |  Links  |  Contact    

 

  

  De aura
       

    

    

    

 

   

   

   

 

 

De aura is een energieveld om het lichaam dat wordt opgewekt door lichaamsprocessen. Bij alles wat er in het lichaam gebeurt zal de aura hierbij zijn uitstraling laten zien. Alles hier op aarde heeft een aura.

    

Een aura zien is haast door iedereen te leren. Helderzienden zien vaak meerdere lagen met vele soms prachtige kleuren. De vorm van de aura lijkt op een ei dat het hele lichaam omvat. De grootte kan variëren van enkele centimeters tot

een paar meter.

      

We kunnen de aura op verschillende manieren waarnemen. Ik geef jullie een foto met een blauw en rood rondje en een zwarte middenstip. Hou deze foto zo’n 30 cm van je af en kijk naar de middenstip en zie wat er gebeurt. Als je naar de zwarte stip blijft kijken dan zie je nu de aura van de rode en blauwe cirkels. Dwaal je met je ogen af naar die cirkels dan ben je de aura kwijt. Dat komt omdat je onscherp moet kijken.

  

  

  

   

   

   

   

  

   

(Als je het goed doet dan komen er witte randen om de rondjes).

  

Hetzelfde kunnen we doen met bijvoorbeeld onze wijsvinger. Als we deze een centimeter of 30 voor ons houden voor een lichte verlichte wand en we proberen onscherp te kijken met de ogen uit focus, dus er langs kijken, dan zien we hier ook een aura omheen komen. Probeer het maar.

 

Je kan bijvoorbeeld ook voor de spiegel gaan staan met, als het kan, een effen lichte achtergrond op 1 of 2 meter afstand. Geen direct zonlicht op de spiegel of lampje erboven aan. Kijk naar je hoofd, maar alsof je als het ware over je hoofd, erdoor of er voorbij zou kijken – dit betekent dat je ogen dus niet in de focus op je gezicht zijn gericht. Je gebruikt zachte ogen uit focus. Dus probeer onscherp te kijken.  Neem de glasachtige waas enkele centimeters boven het hoofd waar. Dat is jouw aura.

 

  
        

Riny Kuijlen  Medium Magnetiseur en ReikiMaster