Medium-consult   Algemene voorwaarden     Belangrijk     Nieuws      

   

2helendehanden     

        energetische praktijk 

  

  Home  Behandeling  |  Cursus  |  Webwinkel  |  Agenda  |  Tarieven  |  Ik  Links  |  Contact    

 

   

Wist je dat

   

 

Paars een hele spirituele kleur is? Wie veel paars om zich heen heeft, bevordert hiermee de werking van het derde oog. Ook op auro-foto's zie je bij spiritueel ontwikkelde mensen veel paars.
 

Meditatie niet alleen ontspanning en rust geeft, maar ook succes kan opleveren? Mensen die mediteren zouden volgens onderzoek beter presteren op de werkvloer en dus succesvoller zijn!

Love

 

Kamille thee voor heel veel dingen goed is? Het kruid heeft een rustgevende werking, helpt bij hoofdpijn en zorgt dat koorts snel uit je lichaam is. Bovendien blijkt het kruid heel goed voor je hart te zijn.

 
 
 

Groene thee een goed middel is om hart- en vaatziekten tegen te gaan? Deze thee zit namelijk vol met flavonoïden – antioxidanten (veel meer dan in zwarte thee), die hier bescherming tegen bieden.
 
 

Een amethist een hele goede edelsteen is, wanneer je je zesde zintuig wilt ontwikkelen? Hiervoor hoef je de steen alleen maar bij je te dragen, bijvoorbeeld aan een ketting of armband. Of zet een mooie grote amethist bij je in de buurt als je gaat mediteren.
    
 

Lavendelolie goed helpt tegen reisziekte? Neem dus een flesje mee als je op reis gaat. Als je een paar druppels op een zakdoek besprenkelt, kun je daar op je reis af en toe aan snuiven om misselijkheid tegen te gaan.

     

     

     

  
  

Terug

                  

      Riny Kuijlen  Medium  Magnetiseur en ReikiMaster